AKTUELNO

Biće uz Kiju i na dan sahrane.

Sloba Radanović je nakon dugog razgovora sa Kristinom Kockar kojoj je pružio bezuslovnu podršku otišao kod jezera da olakša sebi dušu i isplače se. Dok je grcao u suzama, njemu je prišla Zorica Marković kako bi ga utešila.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima sam im zagočrao živote - izustio je Sloba dok je plakao.
Nisi namerno, brate rođeni. Šta, sada majka da te takvog gleda, Slobo? Majka ti nije dobro, lošeg je zdravlja - smirivala je pevačica Slobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, pevača je toliko grizla savest zbog smrti Kijinog oca i za sve to je sebe krivio. Dugo nije mogao da prestane da rida i prekoreva sebe. Tada je priznao Markovićevoj da će biti uz svoju još zakonitu suprugu i kada Kristinin otac bude sahranjen.

Lakše će mi ovako biti. Glava mi puca, hoću da eksplodiram. U četvrtak je sahrana, ima da idem sa njom. Ja sam takav, ja ne mogu protiv svog srca, ako mi srce kaže da treba da idem, ja ću da idem. Može da bude tamo bilo ko, baš me briga. Svi mi nešto zameraju - pričao je Sloba plačljivim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica se sada izvinjavala Radanoviću zbog svih rasprava koje su imali i ovom prilikom mu je rekla da nije imala lošu nameru. Sada kada je videla u kakvom je Sloba stanju i da žali zbog svega što se desilo, ona ga je smirivala.

Pročitajte još: ISPAO SAM BUDALA! Đekson nakon Duškovih reči razgovarao sa Andrijanom, ona GUTALA KNEDLU, pa mu poručila da ode! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo i kako je protekao njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'